DANS PÅ UF MÄSSAN I SKÖVDE 2.0


Ni har väl inte missat...

..vår blogg vi driver i historia 2b - kultur?
 
Vi har döpt den till Demokreativ eftersom vi är kreativa samtidigt som vi gör arbeten och diskuterar om demokrati. Vi har en liten mini-serie kallad "Tidsresenären" där man får följa med genom tid och rum och se hur det såg ut på olika platser under olika händelser i historian. Mycket kreativt sätt att lära sig på tycker vi!
  
Just nu är vi också med och postar blogginlägg med hashtagen #blogg100 som går ut på att vi ska skriva ett inlägg om dagen i hundra dagar. Om jag får säga det själv, har vi fått ihop massor av fina och verkligen läsvärda inlägg! Så in och läs!! 
 
 
 
 
 

Dans på UF mässan i Skövde

 


Några av dansarna dansade två danser under prisutdelningen på UF mässan i Skövde i lördags. Vi valde att dansa tre av våra danser ur vår dansproduktion "Claustrophobia" och satte ihop "gasmaskdansen" och "animals".
 
Eftersom att alla dansare inte kunde medverka fick även de som inte dansade dansen i produktionen lära sig den nu, och vi tyckte att det var jättekul att lära oss varandras koreografier! 
 
Imorgon kommer det upp ett videoklipp på den andra dansen också! Så håll utkik! 

Barnteater

Nils, Madelene och Emelie planerar.
 Josefine söker inspiration från scenografigruppen till hennes arbete i kostym.
Scen-modellen.
Regissören Simon och Carolina från marknadsföringsgruppen.
Maja testar den levande scenografins kostym med hatt.
 
Nu har teatergruppen börjat jobba med barnteatern som har preimär den 12 April!
Temat är Snödrottningen och vi kommer använda oss mycket av ljus, glitter och magi. Manuset är klart och vi har börjat leka lite med våra karaktärer och arbetsgrupperna är även igång för fullt. Vi har börjat rigga scenen och även fast vi inte hunnit långt så ser det ut att bli riktigt bra!

Claustrophobia bildbomb