Harlem shake med team 4

 
(Team 4 består av Nila, Josefin, Matilda, Julia & Annie)

Filminspelning med Team 3

Idag har vi (Carolina, Meya, Nils, Maja och Louice) filmat till våra filmer i historian. Filmerna handlar om Margaret Thatcher under ett viktigt val hon gjorde. 

Vi filmade hemma hos en av oss här i Skara och sedan kunde vi inte låta bli att skämta till det och gjorde lite annat utöver det vi skulle. Som att ta lite roliga bilder! Och att filma något i alla fall vi tyckte var roligt. Men det får ni se senare! 
 
Det som är kvar nu för oss är att filma ytterligare lite och sedan klippa ihop det!
 

Projektarbete i historia Team 4


Så här såg det ut när team 4 jobbade med sitt historiaprojekt idag. Team 4 består av Julia, Elsa, Nila, Matilda, Josefin och Annie och vårt projekt handlar om Cubakrisen.
Det blev en intensiv men både rolig och jobbig dag men höjdpunkten var i slutet av dagen när vi filmade Cubakrisens slut utifrån två olika perspektiv och nu återstår det bara att klippa ihop filmerna och lägga till musik!   

 

Vi har inte bloggat någonting under terminen eftersom vi inte har gjort så mycket speciellt, förutom nu i slutet då vi har börjat planera dansproduktionen och spökvandringen! Mer info om det kommer inom kort...